Over ons

Advocate Laura Ligtvoet-van Tuijn

Laura Ligtvoet


Advocate sinds 1989. Eerst in Utrecht, later in Dokkum. De rechtsgebieden waarin ik werkzaam ben liggen voornamelijk op het terrein van wat de gewone burger kan overkomen. Voorbeelden van mijn aandachtsgebieden zijn personen- en familierecht, asiel en verblijf, letselschade.

De Vereniging van Familierechtadvocaten - Scheidingsbemiddelaars heeft mij erkend als VFAS gecertificeerd specialiste op het gebied van personen- en familierecht. Slechts een gering aantal advocaten voldoet aan de strenge selectiecriteria van de VFAS. De instrumenten die ik hanteer bij het oplossen van juridische problemen zijn advisering, klassieke advocatuur en mediation.

Juridisch Secretaresse Gea van der Wal

Gea van der Wal


Na mijn opleiding bij Instituut Schoevers als directiesecretaresse met juridische applicatie ben ik sinds 2002 onder andere werkzaam bij advocate Laura Ligtvoet.

Ik ken het kantoor van A-Z. Tot mijn taken reken ik ondersteuning van het kantoor, het beheer van termijnen en afspraken en uiteraard een zorgvuldig archiefbeheer. Spreekt u liever Fries dan is dat geen probleem voor mij. Graag houd ik u op de hoogte van de voortgang van uw zaak.